Brudekjole kollektion

DIAMONDS by LILLY

Korte brudekjoler med masser af ésprit til mikro-brylluppet eller det trendy bryllup under fjerne himmelstrøg.

Brudekjole i tea-længde med halv transparent overdel

Det 3/4 lange tyls skørt har masser af vidde og kjolens detaljerige overdel skjuler det som skjules skal, men tillader lidt bart at skinne gennem blonderne.

Korsage kjole i tre-kvart-længde 

Denne halvlange brudekjole har et flot korsage look, som i virkeligheden holdes oppe af et finmasket net over skulderen. Bagtil lukkes kjolen med et snøreliv som sikrer en perfekt pasform.


SHOP THE LOOK

wedding-dress

tuneFiltrer & Sorter

  1. 1
  2. 2
Alle priser er inkl. moms

DIAMONDS by LILLY

Små fikse bryllupskjoler i lette materialer, der er ideelle til det stilfulde rådhusbryllup eller det romantiske strandbryllup. De feminine, cremefarvede kjoler giver et frisk pift til brudemoden med de nye populære kjolelængder


DIAMONDS kjolerne er de nyeste viften af brudekjole kollektioner hos LILLY og udfordrer de traditionelle, klassiske kjoler på længden og i udtrykket. Silhuetten er hot og især de figursyede kjoler fremhæver figuren.

Til det mere utraditionelle bryllup eller vielse på et rådhus vælger mange brude at klæde sig i en kortere kjole, men beholde den hvide farve som hører bruden til. DIAMONDS by LILLY er netop designet til at kunne bæres på én gang uformelt, festlig og elegant. En lille ædelsten, der kan styles op eller ned med tilbehør, slør, brudebælte eller forvandles med et snuptag til en lang kjole, med et seperat brudeskørt fra Mix & Match kollektionen.

keyboard_arrow_up