keyboard_arrow_down

Brudekjoler med ærmer

Tre trends du skal holde øje med, når du leder efter en brudekjole med ærmer.

 

Bryllupskjoler med ærmer

Brudekjoler med lange ærmer er tidløse klassikkere og har vundet indpas i mange brudekjole drømme, lige siden vi så Kate Middleton blive viet med sin drømmeprins i en brudekjole med hel-lange blonde ærmer eller Paris Hilton i hendes fantastiske brudekjole med høj hals og lange smalle storblomtrede blonde ærmer og senest Hailey Biebers fantastiske havfruekjole med lange off-shoulder blondeærmer.

Her er de vigtigste trends du ikke må gå glip af!

Trend #1: Brudekjoler med off-shoulder ærmer

Korte off-shoulder ærmer i tyl

Så er det nu du har chancen for at finde din indre eventyr prinsesse frem - de lette tylsærmer kan styles dramatisk bagpå med en stor sløjfe eller blot hænge blødt ned som slæb.

Brudekjole med korset udskæring og korte off-shoulder ærmer

Off-shoulder med lange ærmer

Romantisk ser det ud, når 'usynligt' tyl holder den smukke udskæring på magisk vis. De gennemsigtige blondeærmer i fuld længde er fint afsluttet med en buet kant, der matcher båd-udskæringen.

Brudekjole med lange blonde ærmer

TIP: DIY (Do.It.Yourself) Ærmer

Du drømmer om ærmer, med har forelsket dig i en brudekjole uden ærmer ?

Fortvivl ikke! Vores kreative designer Eva-Dorthe har kreeret en hel kollektion af D.I.Y.-ærmer, som du nemt kan sy på (næsten) alle brudekjoler. 

Sådan får du ærmer på din brudekjole

Trend #2: Brudekjoler med lange ærmer

Figursyet brudekjole med lange ærmer

Langærmede brudekjoler understreger længden på dine arme og indrammer elegant dit brudelook. Et langt ærme er med til at fremhæve et smalt look i overdelen og passer perfekt til brudekjoler i både havfrue-snit og prinsesse-facon.

Figursyet brudekjole i helblonde med lange ærmer

Brudekjole med lange ærmer i 3D blonde

Den høje runde halsudskæring og de delikate lange blonde ærmer med 3D blomster, på denne 'Passions by LILLY' brudekjole udstråler et sofistikeret og tidløst brude look.

Prinsesse brudekjole med lange ærmer i 3D blonde

Trend #3: Brudekjoler med korte ærmer

Brudekjoler med korte ærmer fremhæver taljen

Yndigt ser det ud, looket med korte - gerne transaprente - blonde ærmer gør dit look let og luftigt. Det korte smalle ærme viser bredden over skuldrene og gør dermed din talje visuelt mindre. Perfekt til at fremhæve din timeglas figur!

Brudekjole med korte blonde ærmer og en let nederdel i georgette

Brudekjoler med vinge ærmer giver bevægelighed

Vingeærmer falder løst og blødt nedover dine skuldre i et smukt snit og giver dig frihed til at hæve armene ubesværet - f.eks. når du danser brudevalsen. Vinge-ærmer dækker det øverste af overarmen og får armene til at synes smallere.

Brudekjole med bløde vinge ærmer

Få mere inspiration...

  1. 1
Alle priser er inkl. moms
keyboard_arrow_up