Find det perfekte outfit til dit rådhusbryllup

Din bryllupsdag skal fejres i det perfekte bryllups outfit - også til den borgerlige vielse - hos Lilly finder du nemt et elegant og stilfuldt brudelook, der passer til din personlighed!

Lad dit outfit udfordre det klassiske kirkebryllup look.

Vov noget nyt og overrask dine gæster og din elskede - rådhusbrylluppet giver dig muligheden for at vælge et alternativt bryllupslook. Er det 2. gang du skal giftes? Du behøver ikke troppe op i et klassisk kjolesæt - når der er et utal af sexy, afslappede, cool styling-muligheder i de nye bryllupskollektioner.

Find…det rigtigte outfit!

Etui-kjolen med markant blonde i vintage-look, fremhæver feminint hver en kurve. Kombinér med det lette, aftagelige organza-skørt med glimmer bælte og dit look forvandles til ægte catwalk-glamour. Wow!

Kjole? Nej tak!

Er du ikke en kjole-pige? Vores elegante Jumpsuit i fin blonde og crêpe er både frisk og flirty. Med sit figursyede snit, transparente ryg og smalle skulder stropper, er den et elegant valg.

Fashionista?

Går du ikke på kompromis med mode og trends ? Og da slet ikke til dit bryllups outfit!
Så er vores buksedragt og creme-farvede Biker-Jacke spot-on!

Something Blue...

Vores slim-fit Jeans-Jakke  er specielt tilpasset kjolernes høje talje, kombinér med et par brude sneakers og få et sporty look.

Casual-cool på rådhuset !

Til dig der ikke er til det store prinsesse look, men alligevel gerne vil giftes med cool bryllups-flair: kort kjole i hækle-blonde, kombineret med en rå biker-jakke, et kort slør og stiletter eller sneaks efter temperament!

keyboard_arrow_up