Lilly Konfirmation 2022

Street-, boheme- eller helt klassisk ?

Hvadenten du er til det romantiske eller det mere street'ede look så er der helt sikkert en LILLY til dig.

De nye styles til konfirmation gemmer både på skjulte lommer og raffinerede taljer iform af micro flæser og asymmetriske linier. Kjolerne  følger de sidste nye modetrends, samtidig med at de bevarer de dybe rødder til konfirmationen's traditioner. 

Den hvide farve er ultra klassisk

I en verden hvor alt er tilladt, bliver konfirmationens visuelle look i Danmark fremhævet med sin snehvide farve - den er både smuk og traditionsbundet på samme tid - og helt unik for de danske konfirmationer.

Romantik med lidt kant!

Den nye kollektion byder på et væld af skønne konfirmationskjoler i forskellige længder og en elegant buksedragt med cool vidde i benene. Stilen er enkel, med et twist af romantik tilført street detaljer som kontrast til det søde.

Alle styles kan dresses up med glimmer bælter og glimmersko eller tilføjes lidt ekstra street-smart, med en fitted denim jakke og sneakers fra accessories kollektionen. Den hvide blazer er for eksempel fantastisk til at skabe et mere cool udtryk og perfekt over både kjoler og jumpsuit.

Miks & Match - find din egen stil ♥️

Kollektionen byder også på et helt nyt look med toppe, nederdele og bukser der kan mikses på kryds og tværs. De giver dig mulighed for at skabe dit helt eget look f.eks. med noget fra din egen garderobe og du kan genbruge de forskellige styles efter konfirmationen.

Vent ikke for længe!

Hele den nye LILLY kollektion af kjoler og buksedragter, bliver udelukkende syet på bestilling på systuen i Vejle. Så du skal regne med at der er leveringstid på de nye kjoler. 

Husk – mulighederne er mange: 
Hvad enten du er til det rå, romantiske eller street, så findes der helt sikkert en LILLY til dig.

♥️

Det ender med en LILLY model!

Vidste du det...?

LILLY har lavet kjoler til danske bryllupper og konfirmationer i 75 år.

Produceret i DK

Alle styles bliver syet på systuen i Vejle på bestilling - på den måde undgår vi at lave for mange af hver style og der er ingen fragt langvejs fra.

keyboard_arrow_up