„Pure White by LILLY"

De enkle brudekjoler excellerer i bløde materialer af stretch og satin kvaliteter, der smyger sig om kroppen og sikrer en perfekt pasform. Stilen udfordrer det klassiske og forener moderne scandi-chic med det romantiske. Brudekjolerne har få, diskrete detaljer og WAOW-effekten opstår i de raffinerede designs.

 

Brudekjole med skjulte lommer 

Den dybe V-udskæring i den bløde bådudskæring tilføjer en lethed til denne sofistikerede brudekjole i fed satin.

Enkel cremefarvet satin brudekjole

Brudekjole med kvadratisk udskæring

Keep it simple! Så elegant og smukt i lækker satin med en ægte 'Bridgerton' udskæring og skjulte lommer i den store nederdel med slæb.

Enkel cremefarvet satin brudekjole

Trend: Dekonstruerede brudekjoler

En ny trend, der er som skabt til det enkle og minimalistiske look, er de dekonstruerede brudekjoler. Her giver side cut-outs og key-holes et direkte blik ind til huden og understreger visuelt, gennem de markante linier, den feminine silhuet.

Get the look

Enkle brudekjoler med Side-Cut-Outs

De skjulte lommer i den store satin nederdel er en diskret detalje, mens brudekjolens enkle overdel med markante side-udskæringer drager alt fokus i den dekonstruerede stil.

Dekonstrueret brudekjole med side udskæringener og side coutouts

Get the look

Ryg med key-hole lukning

Den raffinerede ryg er åben under knaplukningen foroven, det giver en spændende og elegant brudekjole, som trods sit meget enkle udseende udstråler grandesse. 

Enkel satin brudekjole med stor nederdel og åben ryg


SHOP THE LOOK

wedding-dress

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

Trend

Brudekjole Trenden 'Scandi-Chic' har taget de Europæiske Brude med Storm.

De enkle brudekjoler i lækre materialer som fed satin eller stræk georgette, i æstetiske enkle linjer og elegant snitføring, fremhæver brudens former på én gang uskyldigt og forførende. 

Brudekjoler i renskårne linier med kun få og yderst diskrete detaljer, som skjulte lommer, betrukne knapper eller velplacerede sømme, hører under en af tidens hotteste trends: Clean-Chic Brudefashion, Scandi-Chic Brudekjoler eller blot Ultra Enkle Brudekjoler.

Tidsløs elegance inspireret af den skandinaviske æstetik

De enkle brudekjoler er designet til at være tidløse og klassiske, hvilket gør dem velegnede til brude, der ønsker et enkelt og smukt udseende, der bevarer sin 'kant' over årtier.

Hvad er Clean Chic Brudekjoler ?

Disse brudekjoler er designet efter mottoet "More is Less!" Bryllupskjoler designet med fokus på enkelhed og elegance uden unødigt eller overdådigt pynt. Brudekjolernes snit og lækre materialer udstråler i sig selv den overdådighed, der indhylder bruden, når hun træder ind af døren.  

Hvis du gerne vil følge denne trend, så skal brudekjolen, som jo er hovedfokus i din styling, være ultra enkel, mens din øvrige styling gerne må byde på få men velvalgte accesssories - f.eks. et overdådigt slør med smuk blonde, stilfulde brudesko med glimmer, eller en sofistikeret brude clutch. På den måde understreger de raffinerede detaljer brudekjolens enkelhed med deres kontrast. 

Hvad er Scandi Chic Brudekjoler ?

Scandi Chic brudekjoler er brudekjoler i minimalistisk og stilrent design, der udstråler den skandinaviske naturlighed og sans for æstetik. Stilen hhv. fremhæver og skjuler former, hvor det ønskes, i lækre materialer og med elegant snitføring, der på den måde forener funktionalitet, enkelhed og minimalisme.

Den danske mode er kendt i hele verden og særlig for sin minimalistiske og naturlige streg. Vores skandinaviske brudekjoler er ingen undtagelse og hos LILLY oplever vi tit på messer i udlandet, at selv det vi betragter som vores mest voluminøse brudekjoler, bliver omtalt som Clean Chic Fashion og kærligt som Scandi Chic!

 

keyboard_arrow_up