Find de rigtige brudesko

Den perfekte sko har en hælhøjde du kan danse i hele natten og tager ikke al opmærksomheden fra kjolen.

Som brud er du ikke 100% stylet, før du har fundet dine brudesko. Bryllupskoene skal først og fremmest passe din fod perfekt, dernæst skal de harmonere med din styling og dit look. Bryllupskoene afrunder hele din fremtoning på den store dag og er derfor en vigtig del af dit brudeudstyr.

 

5 Gode tips når du vælger brudesko

  1. Hvis du ikke er en ørn til at gå i høje hæle, så lad være med at vælge en tårnhøj stilet til din bryllupsdag.
  2. Gå efter en sko, der er behagelig først og fremmest OG hav et par skiftesko med.
  3. Sørg for at få gået dine sko lidt til derhjemme, så undgår du vabler og bare tæer under middagen.
  4. Hvis du går efter en sølv eller glimmer sko, så sørg for at resten af dine smykker og tilbehør er i samme nuance - det giver et mere fuldendt og harmonisk udtryk.
  5. Når du køber dine brudesko, så gør det om eftermiddagen hvor dine fødder naturligt er en smule hævede. Så kan du lettere føle om skoen er behagelig at have på - også efter nogle timer.

Høj hæl ?

Lav hæl ?

Flad hæl ?

Vælg den hælhøjde du har det godt med

Hvis du er vant til høje hæle, så er det ultra elegant og giver ekstra lange ben, men husk: skoene kan næsten aldrig ses under den lange kjole. 

Ømme fødder og vabler skal for alt i verden undgås på bryllupsdagen, så sørg for at gå skoene til derhjemme, inden den store dag. Du kan også tage skiftesko med (og her er et par sneakers ikke uden evner) - det vigtigste er nemlig at du nyder hele dagen og festen.

keyboard_arrow_up