Konfirmationssko

Er du til sneakers, stiletter eller sandaler ?

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

Konfirmationssko - Hvilke skal jeg vælge?

Har du svært ved at beslutte dig for, hvilke sko du skal konfirmeres i ?
Så læs med her og få inspiration og tips. 

Trend

Stiletter og høje hæle

Stiletter kan gøre hele forskellen. Ved blot at tage et par højhælede sko på, vil du kunne pifte hele dit look op og få et mere glamourøst og festligt udtryk. Du vil derudover også få lidt højde og en bedre kropsholdning (siges der), da du automatisk vil rette dig op.

Dog er det vigtigt, at du vælger et par stiletter, der passer til dig. Lad endelig være med at kaste dig ud i de højeste heels på markedet, hvis du ikke har gået i højhælede før! Blot 3 cm skal der til for at pifte dit look op. Derudover er det vigtig, at de høje hæle sidder godt fast på dine fødder. Derfor kan det være en fordel for dig, at du vælger et par sko med ankelrem.

Et godt lille tip, er at ligge en gelé-sål forest i stiletterne. Dermed minimerer du ømhed i fødderne og du kan have dine smukke stiletter på i længere tid.  

Trend

Ballerina sko eller flade sko

Ønsker du et par tidsløse sko til din konfirmation, så er det et par ballerina sko, som du skal have i kikkerten. Ballerinaer er både feminine og elegante, og samtidig behaglige at have på igennem hele din store dag. Desuden matcher et par flade ballerinasko alle slags outfits, og du kan derfor snildt tilføje et par flade satin sko til din konfirmationskjole eller buksedragt. 

En typisk ballerinasko til konfirmation er 'den klassiske ballerina', som er meget simpel og uden for mange detaljer. Med et sådant par, kan du give din flotte konfirmationskjole fuld fokus, samtidig med, at du har en feminin og elegant undertone. Du kan også vælge at skille dig ud og tage et par farvede, måske pangfarvede, flats på, som matcher dit foretrukne farvetema.

keyboard_arrow_up