Brug af cookies på www.lilly.dk


1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes og administreres af:

LILLY A/S
Bugattivej 2
7100 Vejle

Tel.: +45 7585 9955
Fax: +45 75857068

E-mail: info@lilly.dk
CVR: 29606668


2. Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, smartphone eller anden digitale enhed for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.


3. Sådan sletter eller blokerer du cookies

Du finder en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering


4. Cookietyper og deres formål

Vi bruger cookies til statistik, webbutikken på www.lilly.dk (f.eks. indkøbskurven) og til målrettet markedsføring.

Der bruges ligeledes cookies fra tredjeparter, som omfatter:

Google  - Google overholder den europæiske Dataforordning og er certificeret her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Facebook - Facebooks overholder den europæiske Dataforordning og er certificeret her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

FormålFørsteparts cookiesTredjeparts cookies
Teknisk funktionalitetJaNej
TrafikmålingJa

Ja

Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.)NejNej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annonceringJaNej

5. Førsteparts cookies på dette website

JavaScript

NavnLevetidBeskrivelse
gaTrackTransSlettes når du lukker dit browser vindueIndeholder en true/false værdi der afgør, om der skal trackes en eCommerce transaktion til Google Analytics ved load af kvitteringssiden i checkud forløbet.
eDisableInpageModalCartSlettes når du lukker dit browser vindueIndeholder en true/false værdi der afgør, om der skal vises et modalvindue, hver gang der bliver lagt en vare i indkøbskurven.
eInpageModalCartIDSlettes når du lukker dit browser vindueIndeholder en værdi der afgør om et modalvindue har været vist.

Dynamicweb

NavnLevetidBeskrivelse
VisitorID og VisitDate1 årAnvendes til trafikanalyse.
DW_Extranet30 dageLogin cookie som også kan huske dit brugernavn og adgangskode.
Dynamicweb.CookieOptInLevel14 dageHusker at du har accepteret vores brug af cookies på websitet.

Session cookie

NavnLevetidBeskrivelse
ASP.NET_SessionIdSlettes når du lukker dit browser vindueAnvendes til anonym trafikanalyse.

6. Tredjeparts cookies

Google Analytics

NavnLevetidBeskrivelse
_utma, _utmb, _utmc, _utmzOp til 6 månederAnvendes til anonym trafikanalyse.
Privatlivspolitik: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Search Indstillinger

NavnLevetidBeskrivelse
PREF2 årAnvendes ikke men er knyttet til Google Analytics og er en standard cookie sat af google.com.
Privatlivspolitik: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Onlinebooq

Vi bruger en 3. parts service til vores online booking system drevet af :

Onlinebooq ApS
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Tlf: 23 96 69 68
CVR: DK38303473

Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger når du booker en tid hos LILLY?

Vi anvender dine personlige oplysninger til at administrere din online tidsbooking i en af vores LILLY butikker, når vi skal behandle din booking og sende dig meddelelser som f.eks. bekræftelse af din booking eller påmindelser om din booking.

Vi anvender dine personlige oplysninger til at administrere din booking.

Vi anvender også dine oplysninger til at notere relevante informationer til din booking f.eks. om du har fået et tilbud, hvilken kjole du måske ahr prøvet - som er relevante for dit næste besøg eller vores videre kontakt.

Hvilke typer af personlige oplysninger anvender vi i vores booking system?

Vi anvender følgende kategorier af personlige oplysninger:

Kontaktoplysninger som navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer
Dine svar på vores servicespørgsmål - f.eks. Festdato? Hvor mange kommer i til booking? Hvilken str. bruger du ca. ?
Evtl. kontakt historik/log (sendte emails og sms)

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

De ansatte i den bookede LILLY butik, samt vores dataansvarlige i hovedadministrationen har adgang til din booking og dermed dine personlige oplysninger i booking-systemet.

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?

Anvendelse af dine personlige oplysninger til tidsbookingen er en forudsætning for, at vi kan yde dig den rette kundeservice, som f.eks. at have reserveret en prøvekabine til den bookede tid.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi opbevarer dine oplysninger i bookingsystemet på ubestemt tid.

Nyhedsbreve fra LILLY med MailChimp

NavnLevetidBeskrivelse
_AVESTA_ENVIRONMENTSlettes når du lukker dit browser vindue(MailChimp har ingen officiel dokumentation af deres cookie)

Vores nyhedsbreve bliver udsendt og administreret af 3. part: Mailchimp, en platform der er styret af The Rocket Science Group, LLC (675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA).

Mailchimps datapolitik: https://mailchimp.com/legal/privacy/?_ga=2.229751196.1039870478.1526647974-1594145576.1522742305

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrevs service gemmes dit navn og din emailadresse, som du har oplyst ved tilmeldingen, samt hvilke af vores nyhedsbreve der har din interesse.  Vi bruger udelukkende disse information til at sende dig nyhedsbreve og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevene ved at følge instruksen nederst i hver email.

I vores nyhedsmails informerer vi om nyheder og tilbud hos LILLY, samt relevante tips og ideer.

Du skal oplyse os om en valid email adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet. Ved at tilmelding [af nyhedsbrevet] erklærer du dig indforstået med at modtage vores nyhedsmails.

Du kan til enhver tid slette dine personlige oplysninger i vores nyhedsbrevs database ved at klikke på 'Opdatér min profil' nederst i hver nyhedsmail.

FACEBOOK - Når man besøger vores Facebook sider

Formål
Vi og Facebook indsamler og behandler personoplysninger, når du besøger virksomhedens Facebook-sider. Formålet med behandlingen er at kunne markedsføre os over for potentielle kunder, besvare henvendelser og lignende beslægtede formål.

Følgende danske Facebook-sider administreres af LILLY  

https://www.facebook.com/LillyBrudekjoler/ 
https://www.facebook.com/LillyKonfirmation/

Vi følger Datatilsynets gældende retningslinjer omkring det delte dataansvar og tilstræber os at sikre, at de besøgende på vores Facebook-side får information om persondata. På nuværende tidspunkt indebærer dette bl.a., at vi løbende forsøger at indgå i en dialog med Facebook omkring reguleringen af det fælles dataansvar og ansvarsfordelingen. Som nævnt nedenfor i nærværende politik, har man også som besøgende på vores Facebook-sider mulighed for at udøve sine rettigheder fx retten til indsigt, retten til at gøre indsigelse og retten til sletning.

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger
Behandlingen af personoplysninger sker baseret på legitim interesse ud fra en interesseafvejning. Der behandles ikke oplysninger, hvor samtykke er påkrævet. 

Kategorier af personoplysninger og deres kilde
Der indsamles kontaktoplysninger typisk i form af navn. Modtager vi følsomme oplysninger/særlige kategorier af oplysninger bliver disse slettet så snart de kommer til vores kendskab.

Modtagere af personoplysninger
De personoplysninger, der afgives, vil ikke blive videregivet uden for virksomheden.

Opbevaring af personoplysninger
Da de personoplysninger der afgives på Facebook-siderne afgives af personen selv på vores offentligt tilgængelige side, vil oplysningerne i udgangspunktet ligge på siden så længe denne eksisterer. Man kan som afgiver af oplysningerne altid gøre indsigelse i forhold til interesseafvejningen, med henblik på at få slettet eventuelle opslag.

Automatiske afgørelser og profilering
Vi antager, at Facebook foretager automatiske afgørelser og profilering på den del af personoplysningerne, som Facebook er dataansvarlig for. Vi benytter os ikke af automatiske afgørelser og profilering.
Bemærk! Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger behandles, bedes du undlade at besøge vores Facebook-sider, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for os at ændre på Facebooks indstillinger for opsamling af data.
Vi anbefaler at du fastgør opslag på dine Facebooksider (du fastgør opslag ved at trykke på de små prikker i højre hjørne af et opslag)  

Da EU-domstolen har afgjort, at virksomheder med en Facebook-side er dataansvarlige sammen med Facebook, beder vi dig læse afsnittet "Når man besøger vores Facebook-sider" i vores Persondatapolitik: klik her

Vi har pt. ingen indflydelse på den del af de indsamlede personoplysninger, som Facebook behandler. Indtil vi får mulighed for dette, er besøg på vores Facebook-side derfor behæftet med en vis usikkerhed for behandlingen af personoplysninger. 

YouTube

NavnLevetidBeskrivelse
Visitor_INFO1_LIVE8 månederAnvendes af YouTube (Google). Du kan læse mere i deres privatlivspolitik: http://www.youtube.com/t/privacy

ONLINE SHOPPING PÅ WWW.LILLY.DK

Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger?

Vi anvender dine personlige oplysninger til at administrere dit onlinekøb hos lilly.dk, når vi skal behandle dine bestillinger og returneringer via vores onlinetjenester og sende dig meddelelser om leveringsstatus eller eventuelle leveringsproblemer med dine varer. Vi anvender dine personlige oplysninger til at administrere dine betalinger. Vi anvender også dine oplysninger til at håndtere produktklager og produktgarantier. Dine personlige oplysninger anvendes til at identificere dig og til at bekræfte din adresse over for eksterne partnere.

Hvilke typer af personlige oplysninger anvender vi?

Vi anvender følgende kategorier af personlige oplysninger:

Kontaktoplysninger som navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer
Betalingsoplysninger og betalingshistorik
Ordreoplysninger
Levering af din ordre

Hvis du har oprettet dig i lilly.dk's webshop, anvender vi også dine personlige oplysninger, som du har givet os til f.eks.:

Identifikation af din konto/ordre hos Lilly
Evtl. købshistorik

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Dine personlige oplysninger, som videresendes til tredjepart, anvendes kun til at tilbyde dig ovennævnte tjenester, til at virksomheder kan få bekræftet din adresse, så vi kan sende din ordrebekræftelse, og at lager og distributører kan udføre levering af din bestilling. Udbydere af betalingsservice for din betaling. Vær opmærksom på, at mange af disse modtagerfirmaer har en uafhængig ret eller forpligtelse til at behandle dine personlige data.

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?

Anvendelse af dine personlige oplysninger er en forudsætning for, at Lilly kan yde dig den rette kundeservice, administration og levering af dine produkter.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du er aktiv kunde og sålænge vi er forpligtet til at opbevare dine date i hht. gældende lovgivning.

Betaling på www.lilly.dk

Vi bruger 3. parts service til at håndtere betalinger på www.lilly.dk:

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV 
2300 København S 
Telefon: 70 20 30 77 


7. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger via formularer på websitet.

Kontakt vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos LILLY A/S, skal du rette henvendelse på info@lilly.dk eller telefon 7585 9955. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Læs mere på Erhvervsstyrelsens oplysninger om cookielovgivningen.

Sidst opdateret 01. September 2020

keyboard_arrow_up