Brudekjole kollektion

DIAMONDS by LILLY

Korte brudekjoler med masser af ésprit til mikro-brylluppet eller det trendy bryllup under fjerne himmelstrøg.

Brudekjole i midi-længde i slå-om-look

Skøn 70'er inspireret brudekjole i flagrende trekvart længde og slå-om-look med bidebånd i taljen.

Kort blondekjole med lange ærmer

Super elegant lårkort blonde brudekjole med åben peep-hole ryg og slæanke lange blondeærmer. kombinér med en aftagelig nederdel og få to looks med en kjoler.

SHOP THE LOOK

wedding-dress

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

DIAMONDS by LILLY

Små fikse bryllupskjoler i lette materialer, der er ideelle til det stilfulde rådhusbryllup eller det romantiske strandbryllup. De feminine, cremefarvede kjoler giver et frisk pift til brudemoden med de nye populære kjolelængder


DIAMONDS kjolerne er de nyeste viften af brudekjole kollektioner hos LILLY og udfordrer de traditionelle, klassiske kjoler på længden og i udtrykket. Silhuetten er hot og især de figursyede kjoler fremhæver figuren.

Til det mere utraditionelle bryllup eller vielse på et rådhus vælger mange brude at klæde sig i en kortere kjole, men beholde den hvide farve som hører bruden til. DIAMONDS by LILLY er netop designet til at kunne bæres på én gang uformelt, festlig og elegant. En lille ædelsten, der kan styles op eller ned med tilbehør, slør, brudebælte eller forvandles med et snuptag til en lang kjole, med et seperat brudeskørt fra Mix & Match kollektionen.

keyboard_arrow_up