keyboard_arrow_down

Brude Jakker & Overtøj

Pimp din brude styling med romantisk overtøj til vinter

9 Stilfulde brude jakker og saler til dit bryllup

Tilføj et ekstra lag styling til dit bryllupslook, med dit valg af overtøj.

Søde bryllups-vibes med et strikket sjal

Blødt strikket sjal sjal designet til den romantiske og tidløse vinterbrud. Slyng det elegant om skuldrene i et afslappet look.

Rockabilly Brud: Cool Biker Jakke

Tilføj ekstra gnist til din brudestyling, med denne offwhite lynlås jakke i stretch kvalitet og fashionista-look, med zip lukning i midten, zip-lommer og en klassisk reverskrave.

Afslappet boho-look med en brude denim jakke

Denne bløde LILLY jeansjakke i stretch, er specielt designet til brude i en figursyet pasform med høj talje, så den passer perfekt til brudekjolen. Ekstra bonus: den er genial i din garderobe efter brylluppet.

TIP: Customize din jeansjakke med blonder, pailletter eller håndmalede detaljer

Vamset brude cape i imiteret pels

Vælg en en blød cape i faux-fur til vinterbrylluppet, som vil få dig til at føle dig som en prinsesse. Bonus: denne LILLY cape er ikke kun for syns skyld, den er især også for varmen. Vi. Elsker. Den!

Gå all in på 'Adrey Hepburn' stilen med en Cardigan

Denne elfenbensfarvede brude cardigan i fint strik fra LILLY er ikke kun super behagelig, den tilføjer også en uskyldig sødme til din brudestyling.

Cardigan-hacks: Vend den på hovedet, eller tag den omvendt på og knap den på ryggen.

Cropped Brudejakke i Fake Fur

LILLY er ikke kun kendt for deres fantastiske brudekjolekollektioner, men også for deres store udvalg af brude overtøj, fra rockabilly og casual, til klassisk og glamourøs - som denne korte jakke i imiteret pels.

TIP! Den kan du bruge længe efter brylluppet

Brude jeans jakke med pufærmer

Leder du efter kun én MUST HAVE style, du kan bruge igen og igen efter dit bryllup - så er den her! De søde pufærmer er super trendy og passer nemt over brudekjolens ærmer.

Elegant og stilfuld med en brude-blazer

Går du efter det underspillede look? Denne blazer er det perfekte overtøj til enhver brude jumpsuit / buksesæt, eller brug den over en kort brudekjole - så kan du ikke gå galt.

Brude Biker Blonde Jakke

Denne luksuriøse lynlåsjakke kombinerer det rå look fra bikerjakken og det feminine i delikate blonder. Detaljer som gyldne lynlåse og en kort taljelængde gør, at uanset om du bærer den over en simpel hvid kjole eller en overdådig glitterkjole, så vil den ubesværet løfte dit look til det ekstraordinære.

keyboard_arrow_up