keyboard_arrow_down

Brude Jakker & Overtøj

Pimp din brude styling med romantisk overtøj

9 Stilfulde Brude Jakker og Sjaler til dit Bryllup

Tilføj et ekstra lag styling til dit bryllupslook, med dit valg af overtøj.

Søde bryllups-vibes med et strikket sjal

Blødt strikket sjal sjal designet til den romantiske og tidløse brud. Slyng det elegant om skuldrene i et afslappet look.

Rockabilly Brud: Cool Biker Jakke

Tilføj ekstra gnist til din brudestyling, med denne offwhite lynlås jakke i stretch kvalitet og fashionista-look, med zip lukning i midten, zip-lommer og en klassisk reverskrave.

Afslappet boho-look med en brude denim jakke

Denne bløde LILLY jeansjakke i stretch, er specielt designet til brude i en figursyet pasform med høj talje, så den passer perfekt til brudekjolen. Ekstra bonus: den er genial i din garderobe efter brylluppet.

TIP: Customize din jeansjakke med blonder, pailletter eller håndmalede detaljer

Vamset brude cape i imiteret pels

Vælg en blød cape i faux-fur til dit bryllup, den emmer af en kombi af prinsesse-vibes og Marylin Monroe!

Gå all in på 'Adrey Hepburn' stilen med en Cardigan

Denne elfenbensfarvede brude cardigan i fint strik fra LILLY er ikke kun super behagelig, den tilføjer også en uskyldig sødme til din brudestyling.

Cardigan-hacks

Vend din bløde strik-cardigan på hovedet, eller tag den omvendt på og knap den på ryggen.

Cropped Brudejakke i Fake Fur

LILLY er ikke kun kendt for deres fantastiske brudekjolekollektioner, men også for deres store udvalg af brude overtøj, fra rockabilly og casual, til klassisk og glamourøs - som denne korte jakke i imiteret pels.

TIP! Den kan du bruge længe efter brylluppet i festgarderoben.

Brude jeans jakke med pufærmer

Leder du efter kun én MUST HAVE style, du kan bruge igen og igen efter dit bryllup - så er den her! De søde pufærmer er super trendy og passer nemt over brudekjolens ærmer.

Elegant og stilfuld med en brude-blazer

Går du efter det underspillede look? Denne blazer er det perfekte overtøj til dit brude jumpsuit eller bukse sæt. Hvis du stadig gerne vil vise lidt ben, så er den også super stilet over en kort brudekjole. 

Brude Biker Blonde Jakke

Denne luksuriøse lynlåsjakke kombinerer det rå look fra bikerjakken og det feminine i delikate blonder. Detaljer som gyldne lynlåse og en kort taljelængde gør, at uanset om du bærer den over en simpel hvid kjole eller en overdådig glitterkjole, så vil den ubesværet løfte dit look til det ekstraordinære.

keyboard_arrow_up