Brudekjole Kollektion

Passions by LILLY

Den eventyrlige PASSIONS by LILLY brudekjole kollektion hylder det romantiske design i voluminøse bryllupskjoler i eksklusive blonder og brudemodens tidsløse fashion. Broderede blomster hæver sig silke-agtigt over brudekjolernes luftige lag af tyl med undertoner i sarte nuancer af creme, rosa og nude.

Fashion bryllupskjoler fra PASSIONS by LILLY brudekjoler

Broderet brudekjole med høj hals

En drøm af en bryllupskjole med smukke blomster med en fine sølv detaljer i broderiet. 

Romantisk Stropløs Korsage Brudekjole

De nye PASSIONS bryllupskjoler er smykket med fine broderier i florale mønstre med smukke sølvfarvede detaljer og florlette lag af tyl.

Enkel cremefarvet satin brudekjole


SHOP THE LOOK

wedding-dress

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

PASSIONS by LILLY
Storslåede Brudekjoler til Bryllup

Lily's brudekjole kollektion 'Passions' er en eksklusiv kollektion af storslåede kjoler i florlette og bløde materialer. Med elegante detaljer som blikfang .

I brudekjole kollektionen hentes inspiration fra tidlige epokers glamourøse snit, med høje, tætsiddende taljer og store nederdele. Trods kjolernes storhed og volumen tilfører tyl og fine blonder alle kreationer en aura yndefuld elegance - en prinsesse værdig.

PASSIONS kollektionen er en eksperimenterende kollektion hos LILLY, hvor designerne får frie hænder til at fordybe sig i materialer, snit eller et særligt look der har fanget deres kreative hjerter.

 ”I denne kollektion er vi faldet fuldstændigt for blonden med de smukke broderede blomster og den fine detalje med den sarte søvtråd der fremhæver blomsten streg. De er SÅ ROMANTISK ! Det er storslåede kjoler i florlette, bløde materialer. De er lette, skønne at bære og ultraromantiske. ”

LILLY's chefdesigner Eva-Dorthe Rantzau Smith.

keyboard_arrow_up