Brudekjole Kollektion

Passions by LILLY

"Fortryllende blomster & svundne tider, svæver let i brisen og forstøver himmelske dufte og titusinde eventyrlige løfter. "
Den eventyrlige PASSIONS by LILLY kollektion er kreeret af voluminøse mega-blonder og multi-lag af tyl. De broderede blomster hæver sig silke-agtigt over brudekjolernes luftige tylslag i blush-farvede nuancer og hylder antik-looket til perfektion.

Ægte prinsesse brudekjole med dyb V-udskæring

En drøm af en prinsessekjole med pailletter og blad broderi på blonde. Nederdelen er i flere lag tyl med blush farvede undertoner og munder ud i et flot slæb bagtil.

Romantisk brudekjole med broderede detaljer

De nye PASSIONS bryllupskjoler er smykket med fine broderier i filigrane mønstre med smukke blade, sølvfarvede detaljer og florlette lag af tyl.

Enkel cremefarvet satin brudekjole


SHOP THE LOOK

wedding-dress

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

PASSIONS by LILLY

PASSIONS-kollektionen er den mest eksklusive kollektion hos LILLY. Det er storslåede kjoler i florlette og bløde materialer. Med elegante detaljer som blikfang .

I brudekjole kollektionen hentes inspiration fra tidlige epokers glamourøse snit, med høje, tætsiddende taljer og store nederdele. Trods kjolernes storhed og volumen tilfører tyl og fine blonder alle kreationer en aura yndefuld elegance - en prinsesse værdig.

PASSIONS kollektionen er den mest eksklusive og eksperimenterende kollektion hos LILLY  ”Det er storslåede kjoler i florlette, bløde materialer. De er lette, skønne at bære og ultraromantiske. ” fortsæller LILLY's designer Eva-Dorthe Rantzau Smith.

keyboard_arrow_up