„Pure White by LILLY"

ENKELT. AUTENTISK. PUR .
Ultra klassiske brudekjoler i stilrene snit og linier, med diskrete detaljer der fascinerer

Brudekjole med skjulte lommer 

Den dybe V-udskæring i den bløde bådudskæring tilføjer en lethed til denne sofistikerede brudekjole i fed satin.

Enkel cremefarvet satin brudekjole

Brudekjole med kvadratisk udskæring

Keep it simple! Så elegant og smukt i lækker satin med en ægte 'Bridgerton' udskæring og skjulte lommer i den store nederdel med slæb.

Enkel cremefarvet satin brudekjole


SHOP THE LOOK

wedding-dress

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

Trend

Brudekjole Trenden 'Scandi-Chic' har taget de Europæiske Brude med Storm.

De enkle brudekjoler i lækre materialer som fed satin eller stræk georgette, i æstetiske enkle linjer og elegant snitføring, fremhæver brudens former på én gang uskyldigt og forførende. 

Brudekjoler i renskårne linier med kun få og yderst diskrete detaljer, som skjulte lommer, betrukne knapper eller velplacerede sømme, hører under en af tidens hotteste trends: Clean-Chic Brudefashion, Scandi-Chic Brudekjoler eller blot Ultra Enkle Brudekjoler.

Tidsløs elegance inspireret af den skandinaviske æstetik

De enkle brudekjoler er designet til at være tidløse og klassiske, hvilket gør dem velegnede til brude, der ønsker et enkelt og smukt udseende, der bevarer sin 'kant' over årtier.

Hvad er Clean Chic Brudekjoler ?

Disse brudekjoler er designet efter mottoet "More is Less!" Bryllupskjoler designet med fokus på enkelhed og elegance uden unødigt eller overdådigt pynt. Brudekjolernes snit og lækre materialer udstråler i sig selv den overdådighed, der indhylder bruden, når hun træder ind af døren.  

Hvis du gerne vil følge denne trend, så skal brudekjolen, som jo er hovedfokus i din styling, være ultra enkel, mens din øvrige styling gerne må byde på få men velvalgte accesssories - f.eks. et overdådigt slør med smuk blonde, stilfulde brudesko med glimmer, eller en sofistikeret brude clutch. På den måde understreger de raffinerede detaljer brudekjolens enkelhed med deres kontrast. 

Hvad er Scandi Chic Brudekjoler ?

Scandi Chic brudekjoler er brudekjoler i minimalistisk og stilrent design, der udstråler den skandinaviske naturlighed og sans for æstetik. Stilen hhv. fremhæver og skjuler former, hvor det ønskes, i lækre materialer og med elegant snitføring, der på den måde forener funktionalitet, enkelhed og minimalisme.

Den danske mode er kendt i hele verden og særlig for sin minimalistiske og naturlige streg. Vores skandinaviske brudekjoler er ingen undtagelse og hos LILLY oplever vi tit på messer i udlandet, at selv det vi betragter som vores mest voluminøse brudekjoler, bliver omtalt som Clean Chic Fashion og kærligt som Scandi Chic!

 

keyboard_arrow_up