Curvy Brides

Brudekjoler i plussize

Det er enhver bruds store ønske at være den smukkeste kvinde på sin store dag - uanset kjolestørrelse. Her er vores bedste tips til dig med en kurvet figur i størrelse XL+

Ofte bliver ens egne komplekser og andres meninger en forhindring, når man leder efter sin drømmekjole. En kjoleprøvning bør være sjov, og få det bedste frem i enhver fremtidig brud.

Kjolestørrelsen er kun et tal på mærket. Det afgørende er, hvordan du får vist din figur og personlighed smukt

LILLY Chefdesigner Eva-Dorthe Smith

Lad os rådgive dig!

Når man leder efter sin drømmekjole er en kompetent & ærlig rådgivning alfa og omega. 

Hos LILLY har vi en bred vifte af størrelser i alle vores butikker, som du kan prøve på. Og er din drømmekjole ikke i butikken, i den rigtige størrelse, kan du få den special-syet op til størrelse 52/54 - uden ekstra betaling og på kun 16 uger*

Den rigtige pasform og det matchende stof!

 

Det er ingen hemmelighed at den berømte A-linie klæder figuren utroligt godt. Den fremhæver taljen og skjuler problemområder som mave, ben og bagdel.

Yderligere vil draperinger i taljeområdet i stof som satin og organza gøre silhuetten smallere og definere figuren. Stropper eller lette ærmer i f.eks. blondestof er med til at forskønne dine arme. Blonder der 'gror' fra overdelen nedover en nederdel i A-facon gør overgangen mere elegant og fremhæver taljen.

En anden form der er utrolig klædelig, især hvis du er rund foroven (= æbleform) er den smukke Empire-linie, der fremhæver barmen og taljen fint og dækker mave-partiet elegant.

Empire kjolerne har oftest en figur-syet bund af satin eller satin-stretch, som  fremhæver din talje (både forfra og bagfra), mens et florlet stof er samlet i en drapering lige under busten fortil.

Fremhæv dit look (og temperament) med overtøjet

Hvis vejret driller eller du holder bryllup i efterår-, vinter- eller forårs-månederne - så er overtøj en uundværlig del af din styling. Brug den til at understrege dit look og din personlighed.

Fin strik cardigan »

Helt klassisk og enkel cardigan i blød strik med stretch og fine perlemors knapper.

Cool med biker jakke »

Brug den lækre biker jakke i denim stretch over den klassiske brudekjole og tilføj lidt kant til dit look. 

Stilren satin bolero »

Elegant og klassisk satin bolero med en lille stå krave og tre-kvart lange ærmer.

Brug accessories!

Ved en brudekjole-styling er det tilladt at bruge små tricks som prikken over i'et for at skabe det perfekte resultat. Med de rigtige accessories kan du skjule problemområder og derved fremhæve dine fordele.

Bælter tryller drømmetaljen frem

De sidste mange sæsoner er brudebælter blevet en integreret del af bryllups-stylingen. Uanset om det er med et delikat broderi, fine applikationer, farver eller helt enkle - så er det et accessorie, der gør taljen smallere og derfor et absolut højdepunkt. 

Blonde-toppe er ultra stilfulde

Hvis du har valgt en stropløs brudekjole, men ønsker at dække dine arme eller ryg, er filigrane blonde-toppe det helt rigtige valg til at fuldende brudekjole-stylingen. Stropper med blonde applikationer, illusions udskæringer og flotte rygge - er vidunderlige "eyecatchers".  

De rigtige sko til brylluppet

Perfekt udvalgte bryllupssko kan skabe mirakler. Den rigtige hæl giver ikke kun en flot kropsholdning, men også en slankere og mere yndefuld silhuet. 

Brede lægge eller ben der hæver ?

Vælg en sko, der ikke har en ankelrem, den vil blot fremhæve læggen og gøre den bredere at se på. Alternativt kan man vælge stilfulde pumps eller peep-toe stilletter. 

Dekolleté med wow-effekt

Kvinder med en fyldig figur besidder ofte den dekolleté vi alle drømmer om.

Den dybe V-udskæring er tidens trend og samler looket i midten, samtidig med at den forlænger din hals og figur optisk. 

TIP! Hvis du ikke ønsker at vise helt så meget 'bart' så brug vores DIY blonder, som nemt kan indsættes i udskæringen.

Se flere Curvy kjoler her

SHOP THE LOOK

wedding-dress

    Alle priser er inkl. moms
    keyboard_arrow_up