TREND

L i g h t   a s   a i r

Lette brudekjoler i excellente pasformer, der smyger sig om den feminine silhuet, med vovede detaljer og fine gennemsigtige finésser. De lette materialer svæver blødt om kroppen og farverne er mikset i bløde cremede nuancer, der fremhæver de smukke blonder i moderne antik-look, understreget af glimmer i form af  diskrete perler og pailletter.

Her er kjolen du SKAL prøve !

Den dybe V-udskæring fremhæver busten og taillen markeres på smukkeste vis af kjolen's midter-stykke. Blonderne og nederdelens mange lag tyl og semi-skjulte blonde lag fremhæves diskret af kjolens foér af vintage farvet satin.

Elegant bateau-udskæring og romantiske blonder.

Det perfekte miks af blonder på nudefarvet foér og luftig nederdel af lette lag af tyl, med påsyede blonde broderier, der går igen fra overdelen.

Betagende brudekjole med svævende overdel

Hvis du drømmer om eventyr, er denne brudekjole perfekt til dig! Den fine blonde med bladmønster i 3D svæver usynligt på en bund af hudfarvet tyl og fremhæver kjolen's lethed - de skjulte lommer er en fin detalje.

Sofistikeret prinsesse look

Denne brudekjole kombinerer prinsesselooket med et touch af sofistikeret sexy'ness! De grafiske blonder dækker smukt brudens overdel og de bare skuldre fremhæves elegant.

Drømmekjole i antik-look

Fortryllende brudekjole med grandios nederdel og den smukkeste ryg med fine blonde ranker. Bunden af satin i vintage creme giver kjolen en smuk antik nuance.


SHOP THE LOOK

wedding-dress

  1. 1
Alle priser er inkl. moms
keyboard_arrow_up