LILLY Brudekjoler

Love is in the air

Sensuelle brudekjoler til den moderne brud.

I de nye kollektioner spiller romantik og elementer af street-fashion sammen i de smukke bryllupskjoler. Med forførende detaljer fremhæves den feminine silhuet, men altid med sans for den store dag.

Lette silhuetter og spændende miks af blonder, dybe udskæringer og halv-gennemsigtige detaljer forenes til smukke bruderober i et luftigt og yndefuldt udtryk.

Trend

Lange halvtransparente ærmer og dybe V-udskæringer

Yndlings tekstilerne tyl og georgette skaber de luftig lette nederdele. Særligt de nye tylsnederdele med glimmer og glitter har fået fokus i de nye bryllupskjoler, mens udtryksfulde blonder og broderede 3D blomster smyger sig over de elegante overdele og nedover de store skørter.

Brudekjole med blonde overdel og let nederdel

Brudekjole

Trend

Brudekjoler i creme og blush nuancer

Den klassiske hvide brudekjole bliver udfordret af bløde cremede nuancer, der løber fra en blød vintage creme til blush i sarte rosa nuancer. Halvtransparente detaljer lader huden ane igennem tyl og blonder, som yderligere kontrast til den hvide brudekjole.

Must have

Brude styling 'par excellence' med rockede jakker

Kombiner den klassiske og ultra romantiske brudekjole med en rocket biker jakke og - voilá - brude looket får et mere street look, med kant. 

Gennemsigtige detaljer og smukke blonder

Hotteste brudetrend er de delvis transparente overdele i brudemoden - de giver et let og smukt udtryk, samtidig med at de romantiske blonde motiver fremhæves.

Tip! Undertoppe designet til transparente overdele

 Er det drømmekjole lidt for transparent til din stil, så kombinér brudekjolen med en undertop i creme eller nude, designet til de dybe udskæringer og ultra tynder skulder stropper.

Det ender med en LILLY model

Alle de nye brudekjoler kan bestilles fra størrelse 34 op til str. 54 i LILLY butikkerne.

Enkel cremefarvet satin brudekjole

keyboard_arrow_up