Festkjoler med Slids

tuneFiltrer & Sorter

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

Party kjoler med slids

Hos LILLY finder du et bredt udvalg af festkjoler med slids. Vores aftenkjoler og gallakjoler er designet til at give dig den perfekte kombination af stil, elegance og sensuel attitude (alt efter dit temperament) til enhver festlig lejlighed. En kjole med slids giver dit partylook et ekstra elegant touch, samtidig med at det gør din partykjole nemmere at gå i.

Uanset om du er på vej til en aften i byen, en gallafest eller en anden særlig begivenhed, så udstråler du både attitude og selvsikkerhed i en festkjole med slids. Shop online eller book tid i vores LILLY butikker og lad os hjælpe dig med at finde den kjole, der passer til din unikke stil. Lad festen begynde !

Hvad er en slids ?

En slids i kjolen er en åbning eller en spalte i kjolens nederdel. Kjoleslidsen kan være placeret foran, i siden eller bagpå og der kan både være en enkeltslids eller en dobbeltslids (en i hver side) i nederdelen.

En slids giver dig bedre bevægelse muligheder især ved stramme eller smalle kjoler, således at du kan gå og danse ubesværet. Kjole slidsen kan have forskellige længder, en klassisk slids begynder lige ved knæet, hvilket giver den ønskede bevægelsesfrihed. En høj slids, der f.eks. starter midt på låret viser mere ben og giver et mere sensuelt udtryk, så det er altid en temperamentsag, hvad der er mest DIG.

TIP!
Du kan altid få din skrædder til gøre kjoleslidsen længere eller kortere.

keyboard_arrow_up