LILLY Brudekjoler i København

Book tid hos LILLY i København og find DIN drømmekjole til din store dag. Hos LILLY finder du smukke brudekjoler, samt elegante festkjoler, gallakjoler og cocktail kjoler.

I brudekjole butikken på Esplanaden finder du også hele LILLYs store kollektion af smarte konfirmationskjoler, bukker, toppe og jakker til konfirmation. 

 

Åbningstider

MandagKl. 10 - 18
TirsdagKl. 10 - 18
OnsdagKl. 10 - 18 
TorsdagKl. 10 - 18
FredagKl. 10 - 18
LørdagKl. 10 - 14

 

Servicegebyr: Brudekjole Prøvning

Vi har besluttet at indføre et symbolsk servicegebyr på kr. 250,- ved prøvning af brudekjoler. Dette gebyr vil naturligvis blive fratrukket det samlede beløb ved køb af varer for over kr. 500,-

Vi indfører dette gebyr for at sikre, at du som kunde får den bedst mulige oplevelse af ro og tid i vores butik, og for at sikre at vores tid og ekspertise respekteres.

Tak for din forståelse, og vi ser frem til at hjælpe dig med at finde din drømmekjole!

Det ender med en LILLY model ;-)

Tilretning / Omforandringer

Find Skrædder

LILLY Brudekjoler i København

I hjertet af København K, lige overfor Kastellet og Restaurant Bistro Bohême finder du en af Danmarks smukkeste brudekjole butikker - faktisk syntes vi selv, at det er dén flotteste brudekjolebutik i hele kongeriget!

Vi har fyldt Lilly butikken på Esplanaden i København med vores mest romantiske brudekjoler til store og små bryllupper.

I vores LILLY butik i København finder du ligeledes et kæmpe udvalg af festkjoler. Så har du en invitation med en elegant dresscode til party, lancier, blå fest, bryllup eller bal på slottet - så har vi kjolen til dig! 

Hos LILLY i København finder du også vores kollektioner til konfirmation, brudepiger og barnedåb.

Vi er et team af erfarne stylister og vi glæder os til dit besøg.

Book gerne tid inden du kommer, så står vi klar til at guide og hjælpe dig med at finde din drømmekjole ❤️

Det ender med en LILLY model !

keyboard_arrow_up