Brudekjole trends til 2023

Vi tager et kig på de nye designs til den kommende sæson

Endelig! De nye brudekjoler til 2023 begynder at lande i butikkerne og LILLY's chefdesigner Eva-Dorthe Smith imponerer med fascinerende kjoler i bløde A-linjer og betagende rober i ballgown, samt moderne styles i det knælange og korte mini look. 

Gennemsigtige materialer og detaljer

Det dristige look har nået nye højder med transparente stoffer og elegant placerede detaljer i form af broderier, blonder og perler.

Lange ærmer i florlet look

Lange semi-gennemsigtige ærmer i florlet georgette eller detaljerig blonde giver et ultra-elegant udtryk og rum til yderligere broderede finesser.

Figur syede kjoler i feminine silhuetter

Fremhæv dine kurver i en romantisk silhuet kjole, der smyger sig om figuren og på den måde fremhæver hver en feminin detalje.

Figursyede kjoler i raffinerede snit tilfører dit look en feminin sensualitet

Ballgown brudekjoler

Udsøgte prinsesse brudekjoler med yppige nederdele og rigt broderede detaljer i 3D har come-back efter år med nedtonede fester.

Diskrete drys af funklende pailletter over de fine blonder på blushfarvet tyl tilfører disse opulente brudekjoler en luksuriøs aura.

Ultra Clean Chic

Som kontrast pryder kollektionen PURE WHITE sig med brudekjoler i helt rene linier af fed satin eller crepe-georgette i blød stretch. De skandinaviske aner bliver tydelige gennem de diskrete detaljer, som skjulte lommer og less-is-more-trenden fremhæves i de sofistikerede halsudskæringer og extravangate materialer.

Rockede jakker bryder det romantiske look

Med det rigtige jakke valg, bryder du det ultra feminine look og tilføjer dit look blikfang i særklasse.

SHOP THE LOOK

wedding-dress

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Alle priser er inkl. moms
keyboard_arrow_up