keyboard_arrow_down

Brudekjoler med lommer

Syntes du det klassiske look mangler lidt kant ?
Så er et par skjulte lomme designet ind i nederdelen en cool detalje.

Nu revolutionerer denne funktionelle hverdags-feature også bruden's mode. Og dét nærmest usynligt. For gemt mellem folderne på kjolen formidler integrerede lommer udover afslappethed også bekvemmelighed, ved at du har alle dine essentielle småting (som fx. lommetørklæde) lige ved hånden.

Praktisk & raffinerede: Brudekjoler med lommer 

Opdag den perfekte kombination af funktionalitet og stilfuld elegance med usynlige lommer i brudekjolen.

Usynlig takket være pasform: Elegante nederdele i A-linje eller overdådige prinsesse-linjer er perfekte silhuetter til isyede lommer, der forsvinder ubemærket i nederdelens volumen.

Ved tætsiddende eller konturformede snit er det anderledes: Her må de praktiske lommer som regel vige for looket.

Skjulte lommer i brudekjolen er den moderne og afslappede MUST HAVE-løsning til brudekjoler i A-linje og ballkjole-silhuetter, som tillader dig diskret at kunne opbevare vigtige småting, mens du præsenterer dig selv elegant og i et eventyrligt brudelook.

Hvad siger du?

Hvilken nederdels-facon er bedst til brudekjoler med lommer?

Brudekjoler i A-Line

Flatterende: Ved A-Linje-nederdele er lommerne ofte indarbejdet i sømmene på siden. Dette muliggør ikke kun en praktisk opbevaring af forskellige brudeartikler, men bevarer også kjolens elegante og enkle linjer.

A-line brudekjole med lommer

'Ballgown' brudekjoler

Diskret: Ved de store 'Ballgown' brudekjoler kan lommerne snildt skjules i nederdelens voluminøse folder. Raffineret og uden synlige sømme, så intet distraherer fra kjolens majestætiske skønhed.

Ballgown brudekjole med lommer

"De praktiske fordele ved brudekjoler med lommer strækker sig ud over funktionaliteten. De er en erklæring om individualitet og moderne stil. På den måde skiller du dig ud fra traditionelle konventioner og viser din unikke personlighed."  

LILLY-Designer
Eva-Dorthe Smith

Lille gestus - Stor effekt

Hvor skal du gøre af hænderne ?

En bryllup er spændende! Særligt for bruden. Og på denne store dag er alle øjne rettet mod dig.

Da er det en fordel, hvis du som brud kan lade dine (rystende) hænder forsvinde afslappet ned i lommerne på din brudekjole. På den måde skjuler du din nervøsitet og føler dig straks mere sikker og afslappet. Det giver dig en cool og selvbevidst udstråling.

Lyder det simpelt? Det er det også!

For denne afmålte nonchalance viser overskud og du vil opleve at det smitter af på din elskede, jeres nærmeste og dine gæster.

Facit:

Brudekjoler med lommer er ikke blot en cool design-feature til den moderne brud, det er også en praktisk hjælper (til lommetørklæde o.l.) og handy hjælpere i et uroligt øjeblik, hvor du afslappet kan lade hænderne glide ned i lommerne og posere med en rolig udstråling og moderne elgance.

 

5 gode grunde til at vælge en brudekjole med lommer (bortset fra tusinde komplimenter...)

  1. Den perfekte fusion mellem funktionalitet og stil.
  2. Ideel til dig der altid glemmer håndtasken et eller andet sted.
  3. Hvis du af ren nervøsitet ikke lige ved hvad du skal gøre af hænderne: ned i lommerne med dem!
  4. Dine hænder er fri til det vigtige: at holde i hånd :-)
  5. Perfekt til cool poseringer ved dit foto-shoot efter vielsen.

Brudekjoler med sexy cut-out og skjulte lommer i den store nederdel.

Mobil, læbestift, lommetørklæde - altid ved hånden!

Brudekjoler med lommer er ikke blot afslappede og cool, de byder også på en række praktiske fordele på en hektisk bryllupsdag. Du kan nemt have både lommetørklæde, mobil og makeup ved hånden.

Besticktes Lilly Taschentuch

Det allervigtigste med i kjolen!

Har du en lille notits med stikord til din tale? En lille læbestift og pudder til opfriskning af din make-up i løbet af aftenen ? Så er lommer i kjolen helt perfekte!

Strike the pose...

Satin-Brudekjole i A-Linie med lommer

Puristisk design i lækker satin i A-linje med skjulte lommer i siderne og trendy kvadratisk udskæring med brede skulderstropper og dyb ryg.

Brudekjole med firkantet udskæring og lommer

Off-Shoulder-Brudekjole med lommer

Her flirter blonde med tyl og tegner smukke florale ranker over den semi-transparente off-shoulder-overdel med 3/4-lange ærmer. De smukke blonder går igen på den store nederdel med skjulte lommer i folderne.

Off-Shoulder brudekjole i blonde med lommer

  1. 1
Alle priser er inkl. moms
keyboard_arrow_up