Enkle Brudekjoler

Less is more!

Stilrene og enkle brudekjoler er kendetegnede ved, at de i alt deres enkelthed giver bruden en minimalistisk og trendy udstråling. Hvor de rene og enkle linier i brudekjolen er med til, at understrege figuren og fremhæve det feminine.

 

Get the look

Enkel Satin Brudekjole

Med ganske få greb kan enkeltheden få dine feminine liner fremhævet og få - men vigtige - accessories understreger det eksklusive brudellook og udstråler "here comes the bride"

Helt enkel og stilren satinbrudekjole

Get the look

En prinsesse værdig!

Du kan sagten vælge en enkel brudekjole i minimalistisk design og gøre en kæmpe entré! Denne smukke og stilrene satin brudekjole stråler grandiost i alt sin enkelthed.

Florlette brudekjoler kan let styles med underskørter

Trend: Dekonstruerede brudekjoler

En ny trend, der er som skabt til det enkle og minimalistiske look, er de dekonstruerede brudekjoler. Her giver side cut-outs og key-holes et direkte blik ind til huden og understreger visuelt, gennem de markante linier, den feminine silhuet.

Get the look

Enkle brudekjoler med Side-Cut-Outs

De skjulte lommer i den store satin nederdel er en diskret detalje, mens brudekjolens enkle overdel med markante side-udskæringer drager alt fokus i den dekonstruerede stil.

Dekonstrueret brudekjole med side udskæringener og side coutouts

Get the look

Ryg med key-hole lukning

Den raffinerede ryg er åben under knaplukningen foroven, det giver en spændende og elegant brudekjole, som trods sit meget enkle udseende udstråler grandesse. 

Enkel satin brudekjole med stor nederdel og åben ryg

Leder du efter en meget enkel brudekjole ?

Hos LILLY finder du et stort udvalg af enkle bryllupskjoler til dit drømme bryllup. Book din personlige prøvetid i din LILLY butik nu og lad os hjælpe dig med at finde DIN drømmekjole.

Book tid

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

Drømmer du om en helt enkel brudekjole ?

Hos LILLY har vi dedikeret en hel kollektion til den nordiske, minimalistiske brudekjole stil, med enkle brudekjoler i raffineret look.

Pure White by LILLY

Hvad er en dekonstrueret brudekjole ?

En dekonstrueret brudekjole er et brudekjole design, der får brudekjolen til at fremstå med åbne dele, hvor man ellers ville forvente stof, som en del af mønsteret i kjolens konstruktion.

Det er en sofistikeret design-form og kræver en del håndværk, da brudekjolen samtidig skal fremstå naturligt på kroppen og skabe en helhed, hvor de åbne fragmenter bidrager til hele brudekjolens look.

 

Læs mere her

keyboard_arrow_up