keyboard_arrow_down

Florlette Brudekjoler

Lette og luftige bryllupskjoler

Tjek trenden her

Florlette Brudekjoler

Florlette bryllupskjoler er eftertragtede, fordi den luftige brude-stil på smukkeste vis forener både romantik og modernitet. De lette brudekjoler hylder brudens figur og bevæger sig luftig-let ved hvert eneste skridt.

Florlette brudekjoler i delikate stoffer

Disse florlette bryllupskjoler med luftige A-linje nederdele i bløde materialer og få, effektfulde detaljer, er det ideelle valg til sommerbryllup eller det romantiske get-away-bryllup under fjerne himmelstrøg.

Florlette Brudekjoler med luftig chiffon

Alsidige Florlette Bryllupskjoler! 

Let svævende bryllupskjoler er yderst alsidige og kan med det rette underskørt  hurtigt styles om! Her kan du snildt bære ét look til den kirkelige handling, med et stort underskørt under den florlette brudenederdel, og et mere sommerligt eller casual til bryllupsfesten bagefter med et mindre og smallere underskørt. TIP! Se underskørte guiden

Florlette brudekjoler kan let styles med underskørter

Curvy X Florlette Brudekjoler

Enhver brud ønsker at se fortryllende ud på sin store dag, uanset tøjstørrelsen. Her er de florlette brudekjoler, med lette nederdele i bløde stoffer, det helt rigtige valg. De lette brudekjoler i blødtfaldende materialer er særligt velegnede til kurvede brude, da de falder blødt og smigrende i perfekt pasform, samtidig med at de skaber en luftig lethed og elegant bevægelse.

Få flere Curvy-Tipps her

Florlet Brudekjole med V-udskæring

Med en florlet Georgette-nederdel, fine blonder og borter bliver kurverne blidt omfavnet i denne smukke florlette brudekjole fra LILLY. De brede skulderstropper og den elegante V-udskæring giver god støtte og strækker  silhuetten fordelagtigt. 

Derfor er florlette brudekjoler smukke til Plussize bruden i XL

Luftig let Brudekjole med Blonder

Svævende let bryllupskjole i florlet georgette stof og filigran blonde på overdelen, med en elegant Cut-Out lukning og snøreliv i ryggen.

Florlet brudekjole med blød A-line nederdel til plussize bruden

Alternativer: Enkle og Raffinerede Brudekjoler i bløde materialer.

 Blødt Faldende Brudekjole i Stretch

Det bløde stretch stof er kunstfærdigt draperet på overdelen i denne enkle brudekjole med en blødt faldende A-linje nederdel og transparente blonde stykke i taljen.

Blødt faldende brudekjole i smal a-linie

Let Brudekjole Marilyn Monroe Style

Den dybe dekolleté og den blødt faldende satin nederdel med masser af luftig vidde i midi-længde, gør denne lette brudekjole perfekt til rådhusbryllup, forlovelses fest eller bryllup i Las Vegas! De åbne florlette satin ballonærmer og bindebåndet i taljen fuldender retro looket.

Elegant trekvart lang brudekjole i blødt satin med bindebånd

Leder du efter en florlet brudekjole ?

Hos LILLY finder du et stort udvalg af florlette bryllupskjoler til dit drømme bryllup. Book din personlige prøvetid i din LILLY butik nu og lad os hjælpe dig med at finde DIN drømmekjole.

Book tid

SHOP THE LOOK

wedding-dress

  1. 1
Alle priser er inkl. moms

Drømmer du om en florlet brudekjole ?

En florlet brudekjole af let, blødt stof og en svævende, luftig silhuet er drømmekjolen for mange. Denne stil fremhæver ofte en casua og elegant æstetik, hvor stoffet blidt falder blødt og svævende om kroppen.

Læs mere

keyboard_arrow_up